(非会员)
2009-09-25 21 浏览
好耐无黎, 今日去食晏, 五使等位, 坐低就有汤送埋黎, 汤已经五系老火汤, 无乜味, 记得以前食蒸肉饼好好食, 今次就叫番呢个, 点知送到黎d肉饼重漙过纸???? d肉系用搅拌机搅的, 一d都五好食, 淋baba~ 五系化? 叫左蒸鱼, 一食又系淋baba, 极之五新鲜, 唉~ 五忧做既结果, 系出左名la, 水准下降系必然, 因为你五食重有大把人食, 而家呢度已经五系用心做菜, 甘同茶餐厅有乜分别? 招呼又差, 我朋友都未来, 阿姐就摆左个汤系度, 叫佢一阵先, 佢话比左你一阵都要饮架la???出面又无人等位, 我地都未食完, d人就快手收左我地d野, 重有成大碟鱼系度佢地都可以甘快比糖水? 五系甘赶ar? 五会再黎law~ 无谓比钱买气受, d野又五系好食~