作为狗仔粉fans,一定食过十八座狗仔粉😌早喺佢成为游客网红店之前,已经捧场。今日5:30嚟到,都等咗10几分钟先入座。🔎环境,服务店内人流不绝,全场爆满(店只有十多个座位)。现在已使用手机落单,仲可以选择辣度、加配菜等等,比以前更有弹性。店员都普遍冇乜耐性,语气比较重,可能真系太忙太多客,服务态度未如理想。🔎味道十八座狗仔粉汤底有啲thick,味浓,偏油,加埋枱上嘅免费菜甫认真一流👍🏻有人会嫌太重口味,但系偏爱重口味嘅我觉得唔错。下次仲要加埋猪油渣,应该仲正😝黑白炸丸墨丸贡丸味浓👍🏻热到烫口,加埋辣粉,四粒真系唔够喉!🔎价钱以街边小食嚟计,呢个价钱真系唔平。但系网红效应之下,仍然有好多人慕名而来。P.S. 各位openrice用家,有其他狗仔粉介绍,欢迎开心share 🤩

今日5:30嚟到,都等咗10几分钟先入座。

🔎环境,服务

🔎味道

黑白炸丸
墨丸贡丸味浓👍🏻热到烫口,加埋辣粉,四粒真系唔够喉!

🔎价钱