Bingo & Cook之前已经去过一次,但佢真系一间试过一次绝对会令你想翻兜嘅餐厅 😆,皆因嘢食嘅性价比认真好高,价位唔贵地点又超级方便。有幸嚟第二次,拣咗啲同上次唔同嘅嘢食介绍吓 👉🏻 可以肯定嘅系,一定会再嚟第三次!! 🤗 ⁣⁣🥓 ⁣⁣生菜包肉 ($240)⁣今次 Mark 实一定要试嘅就系呢样嘢 😊 我觉得几啱女仔食其实,菜包肉嘅食法本身感觉就冇咁快滞☺️,而且佢哋嘅猪腩肉偏瘦、干身,完全唔肥 😍 但又唔会韧。有好多块 😌 基本上已经可以当成系一个主食。两个人绝对会食到揽住个肚。另外本身跟嘅生菜系唔够肉多嘅 😗,每加一份生菜就系 (+$17),加嘅份量反而多过半身⁣🍖 半份酱油无骨炸鸡 + 鱿鱼追加 ($118 + $40)⁣上次就试咗甜嘅蜜糖炸鸡,今次呢只甜味冇咁明显,但酱油依然都系偏甜嘅,唔会好似日式酱油咁咸。😙 唔知点解阵味令我谂起竭身嘅中式蒸鱼豉油(?) 🤗 但要强调嘅系同鸡肉都好夹,冇违和感。鱿鱼上次都加咗,因为实在太抵食喇!!! 平日七八十蚊嘅鱿鱼分分钟细个手板,呢到方你唔够食咁 😂 而且斋食炸鸡可能有啲闷,可以选配鱿鱼更加丰富⁣🐖 猪肉煎饼 ($110)⁣上次试过唔

🥓 ⁣⁣生菜包肉 ($240)⁣

🐖 猪肉煎饼 ($110)⁣
上次试过唔辣嘅之后觉得比较普通,今次呢个加埋泡菜嘅果然唔同啲,香口好多 😋,但辣嘅程度唔会好刺激 😂 大部分人都一定食得到。煎饼系淋身嘅,几实同饱肚,而且因为比较油腻,建议三人以上一齐分享就岩岩好勒⁣

🍪 Cookies & Cream Smoothie ($58)⁣
🍇 Blueberry Smoothie ($58)⁣
嗌咗两杯唔同嘅奶昔,一样保持到味道岩岩好,唔会好淡亦多唔会有大粒冰块,但见到转左杯装细杯咗感觉就冇以往咁抵饮了 😗⁣
用餐优惠
试食活动