心思思想过来Espuma 食野,见到有食评讲招牌香脆咸猪手小食拼盘,今日特意book 位同T先生黎试吓。入座后睇唔到有呢个menu, 于是问店员,2位店员都不能即时回应,吞吞吐吐,后来经理过来,只要模糊地解说没有便算了😓😓🤔😲这令到我地感觉不太良好。我地后来order 了牛肉芝士葱油饼葱油饼够热,饼少少脆但亦软腍腍;牛肉芝士都juicy够味,不会过咸,配搭上很不错。可推荐冇拼盘,只能order 招牌香脆咸猪手都大份,猪手烤好但冇想像中咁热,猪皮脆,啖啖口,配有芥辣酱,苹果蓉和酸菜,更加惹味。餐厅都播放著轻松的音乐,令人放松。食物黎讲,只试左2款,味道唔错,整体都有3.5 out of 5。至于服务,建议餐厅给予店员有清晰指引,回应客人查询要明确。如果餐厅在餐牌上有特别安排,可以讲比客人知道。而今次服务质素,唔太理想。

我地后来order 了牛肉芝士葱油饼
牛肉芝士葱油饼

冇拼盘,只能order 招牌香脆咸猪手
招牌香脆咸猪手

餐厅都播放著轻松的音乐,令人放松。

2023-05-12
牛肉芝士葱油饼