2020-11-22
对上一次嚟应该系两三年前了,之前因为个景靓所以就去试吓,不过食过几次之后都觉得食物水准的确有啲令人失望的!但经过今次之后,我开始对佢改观,冇错食物水准真的有提升,而不再只是食环境了!🥰今次个Afternoon Tea Set 有四款咸点及五款甜点加两个唔同口味嘅英式松饼配茶!卖相精致,份量又够饱肚的!我个人系喜欢食咸点多啲的,所以非常之喜欢层架嘅第一层,无论系件三文治、忌廉酥盒同牛角包都非常之好食呀!甜点方面有经典必食嘅丽思朱古力蛋糕,仲有花形同草菇形嘅甜点都好好食呀!而英式松饼都好松脆!真心有惊喜!还有经理Leon Lee 亲切同友善嘅服务态度,又会跟客人沟通,了解一下客人嘅需要及听取意见,感觉贴心,值得称赞!听说12月仲会同一个熊仔品牌有新嘅Crossover 嘅Afternoon Tea Set, 期待呀!😍可以一路欣赏靓景同品尝精致嘅食物,而且又坐得舒服,真系非常之有慢活嘅感觉!Relax! 😌