2023-12-04
黑手党和牛饭喺香港红咗好耐,终于黎试试佢!半熟和牛饭 $195上网见到好多人推介都话呢个和牛饭超好食,但结果系…麻麻地🥲和牛嘅质素唔错,软身有少少牛味,但系个饭捞埋一齐唔系好食到和牛浸味,个酱汁其实都几淡,唔系好突出所以食唔到咩味,份量亦都唔算多,差唔多$200一个饭真系有啲贵。和牛沾面 $175(+半只蛋$15)觉得沾面会好食过个饭,起码个味道突出d,但系食得耐会觉得有啲颈渴同埋都几咸,半熟蛋不错,个笋都几好食。btw其实本身个面有包咗一只蛋,但系我哋唔系好知,所以另外加点咗半只,大家如果要食可以唔使嗌Extra嘅蛋。和牛饺子 $125可以话系成餐饭最晤抵食嘅嘢😵$20一只既饺子其实普通到再不能普通,完全食唔出和牛味,应该系话完全唔知道佢同普通饺子有咩分别,净系知道呢个价钱可以嗌四五碟其他舖头嘅饺子😀
半熟和牛饭 $195
和牛沾面 $175(+半只蛋$15)
和牛饺子 $125