2024-09-18 1662 浏览
帮衬过几次,食物质数系几好,menu会大约半年转吓,由小食、主菜到甜品,都几好食。但系价钱唔平,而且份量都唔算好饱。可能呢间餐厅有明星开,主力靠Fans嚟帮衬,唔忧做。嚟过几次都冇食评最终忍唔住,系因为觉得服务质素越嚟越难以接受。多数我放工嚟食,餐厅收9pm,8:15pm last order都算,试过几次8:30pm 我都未食完,职员就想收咗我碟嘢,我快快脆食完,8:45pm都未到啲员工就连我只水杯都收埋。通常啲职员无嘢做,就系三两个围埋喺度玩电话,个洗手间甚至𠮶块门挡布,污糟到我掂都唔想掂。最近一次最离谱,都知成日有啲item会卖晒,我问职员有乜嘢系sold out ,佢叫我自己出cashier睇,真系嬲咗。其实间餐厅食物、环境、咖啡都几好,我都仲想嚟帮衬,但系次次嚟亲都俾啲职员搞到一肚气!

2024-08-18