2018-06-09 116 浏览
今日带左妈妈黎食观官工业区的cafe!因为我地两个下午都食左好多野,所以谂住起附近食少少野就算。餐厅环境走休闲路线,几有格调。同埋食几耐都得,又唔会赶人走。两母女慢慢食,边食边倾计都几写意。另外,我中意呢度食物有好多选择。岩哂我地呢d唔太肚饿,但又想食d小食既人。大家睇下佢地menu既厚度就知有好多菜色选择,总有一样岩你佢地有好多特色小食都好吸引!下午茶都适合!连日本野玉子烧都有omg饮品有齐cafe应有既项目我就order左个green tea latte个green tea latte甜度适中,亦都几香杂菜汤好多料,真材实料主角出场了,我地order左个黑松露意粉。首先,d杂菌好新鲜,同埋入哂味,再配埋个黑松露酱食一流。我妈中意食有咬口既意粉,而佢做到我妈食到好干净最后我地叫埋个甜品先够喉。个提拉米苏有好香甜既咖啡味个cream整得好滑整体黎讲,我同我妈食得好愉快哈哈仲要价钱唔贵!

佢地有好多特色小食都好吸引!下午茶都适合!

连日本野玉子烧都有omg

饮品有齐cafe应有既项目
我就order左个green tea latte
绿茶latte

个green tea latte甜度适中,亦都几香

杂菜汤

杂菜汤好多料,真材实料

黑松露意粉

我妈食到好干净

最后我地叫埋个甜品先够喉。
提拉米苏

个提拉米苏有好香甜既咖啡味
个cream整得好滑

整体黎讲,我同我妈食得好愉快哈哈
仲要价钱唔贵!
2018-06-08