同人妻朋友去观塘行工厦街街竟然畀我揾到呢间世外桃源🎇实在太幸福一入门已经feel到阵阵和风、环境好宁静,可以同朋友知己好好相聚🌸座位非常舒适,好好运有张靠窗位,望住出面楼景都几自在!Menu有好多和食选择🍛🍱🍝喜出望外既系全部都做得非常细腻,味道同食材都令人非常满意!!All Day Breakfast - standardized 既野做得好都系功夫,好耐未食过一份又好睇、又好味、又够饱既全日早餐💕真系令人心情大好!咖喱吉列猪排饭唔好以为好Heavy ! 食落系Heavenly !猪排肉质鲜嫩,炸粉厚薄适中,一口咬落去肉香满溢🎆实在系太出色!右上角的沙律系鸡肉配一d特制酱料,食落就知道有用心思做富士山特饮🗻打卡超靓!张相即刻放上艾猪我杯iced tiramisu latte 都系好delicate ☕️系Hamsta 既下午真系好安静,好舒服;食物更加系令人回头既卖点❤️贯切到日式Café 既理念😻

座位非常舒适,好好运有张靠窗位,望住出面楼景都几自在!

Menu有好多和食选择🍛🍱🍝

咖喱吉列猪排饭

唔好以为好Heavy ! 食落系Heavenly !
右上角的沙律系鸡肉配一d特制酱料,食落就知道有用心思做

富士山特饮🗻打卡超靓!
张相即刻放上艾猪

系Hamsta 既下午真系好安静,好舒服;
食物更加系令人回头既卖点❤️
贯切到日式Café 既理念😻