2点几开始打去BOOK位, 一路都无人听, 打到4点几先有人听, 已经想问有无搞错, 真系咁好生意唔驶开舖?BOOK左7:30, 去到只系见到两个日本人向度食紧..其他全部吉台...坐低左, 如之前所言, 无水无茶, 乜都系自己ORDER, 叫左生啤同可乐 order 左牛舌, 鸡肉, 春旦, 猪颈肉, 牛肉, 羊肉, 鳗鱼, 鸡软骨等等, 食物系唔错!但系, 服务员态度十分差, 我逐少逐少ORDER, 开头叫左两碟, 黎左之后就大大声话 "黎哂", 想点呀? 喝我呀? 之后再叫, 个态度又系劲差, 无礼貌, D野好似DUM上张台咁, 大大声, SORRY同唔好意思都无句.临尾埋单, 唔该又无句, 俾张AE佢佢即刻队番黎话 "我地唔收AE", 之后好啦, 俾张VISA佢碌, 俾番张咭俾我时多谢又无声..简直不知所谓..., 我唔系expect大排挡服务啰! 基本上, 唔会再黎, 可以Black List! 完全系俾佢唔好既服务态度影向哂食物既水准..

简直不知所谓..., 我唔系expect大排挡服务啰!

• 牛舌
  • 羊肉