今日一行8人晏昼食个生日lunch,系正常cafe价钱,但性价比非常高!餐厅有西式/日式/中式lunch set,包沙律,主菜,餐饮,饭后果首先沙律🥗每一set都好有心思系唔同款嘅沙律:西式parma ham, 日式蟹子, 中式跟主菜主菜都好惊喜,芝士意粉上面嘅芝士系用火枪烧,好香好有特色!我哋嗌左海南鸡食净鸡皮,老板娘话下次可以走鸡皮,非常贴心🥹🥹全部餐味道都好好👍🏽餐饮我哋叫左冻伯爵茶☕️老板娘为左令杯茶出味啲,先用热水开好茶浸一阵之后先再加冰🥰饭后果有西瓜🍉同菠萝🍍,两款款好甜最后我哋另外叫左焦糖炖蛋,劲creamy,系意外惊喜!😋😋餐厅仲贴心写上happy birthday 🫶🏻我哋食完都话好想买一堆黎外卖返公司食,可惜今日剩返4个餐厅位置唔多,最好先wtsapp book枱,叫定食咩,如果有想食嘅嘢仲可以提早request 😋😋😋系西式私房菜😍公司聚餐,日常小型party都好适合!Lunch set 有咁嘅食物真系非常抵食!另外服务都好好,老板老板娘亲切又贴心~因为系二人经营嘅小店,而且食物精致又高质,所以制作需时,要预返啲时间~如果赶时间可以wtsapp定叫定餐,同餐厅沟通好

饭后果有西瓜🍉同菠萝🍍,两款款好甜

Lunch set 有咁嘅食物真系非常抵食!另外服务都好好,老板老板娘亲切又贴心~因为系二人经营嘅小店,而且食物精致又高质,所以制作需时,要预返啲时间~如果赶时间可以wtsapp定叫定餐,同餐厅沟通好先

楼下有音乐剧睇,黎开睇嘅话都一定要试下呢间餐厅!

二人经营嘅小店好有温度🫶🏻大力推荐!
沙律
口水鸡荞麦面