餐厅: 嘉麟樓
资讯:

餐前小食有合桃,合桃香脆、芝麻够香、唔会好似出边咁放到林晒。龙虾汤龙虾金鱼饺:感觉用心制作,成条金鱼感样好靓,个人黎讲觉得好好食,所有野配搭得好好。番石榴带子饺:皮薄馅靓,又有少少番石榴既甜味提鲜,唔会太咸,无论味道同质感都一流。梅菜皇匈牙利鬈毛猪叉烧红米肠粉:用红米够健康,个皮够薄又滑,味道清清地唔错,配搭都几好。上汤西兰花:虽然简简单单但系味道唔错,如果可以再整林少少会更加好。鲍鱼滑鸡札 (2件):$98材料有鲍鱼、鸡、花菇、猪皮、鱼肚,系完美嘅组合。5/5干清枣皇糕:份量有三件,两个食都ok,甜度岩岩好,食落烟烟银银,钟意呢一类甜品嘅朋友一定要食。 雪燕陈皮桂花炖雪梨:有淡淡既桂花香,甜度岩岩好,唔会好似出面个d糖水感得个甜字,完全试唔到其他味。另外因为落左雪燕,食落嘅口感非常好,呢个一定要试。如果满分有5分,佢有6分。

龙虾汤龙虾金鱼饺

龙虾汤龙虾金鱼饺:

番石榴带子饺(3件)

番石榴带子饺:

梅菜皇匈牙利鬈毛猪叉烧红米肠粉

梅菜皇匈牙利鬈毛猪叉烧红米肠粉:
用红米够健康,个皮够薄又滑,味道清清地唔错,配搭都几好。

上汤西兰花

上汤西兰花:
虽然简简单单但系味道唔错,如果可以再整林少少会更加好。

鲍鱼滑鸡札 (2件):$98
材料有鲍鱼、鸡、花菇、猪皮、鱼肚,系完美嘅组合。5/5

干清枣皇糕

干清枣皇糕:

雪燕陈皮桂花炖雪梨

雪燕陈皮桂花炖雪梨:

龙虾汤龙虾金鱼饺
番石榴带子饺(3件)
梅菜皇匈牙利鬈毛猪叉烧红米肠粉
上汤西兰花