🍴炭烧澳洲谷饲肉眼扒7安士($118)唔算太有炭烧味,肉质都唔错,淋亦都冇咩根,当然唔系优质嘅肉,咁样嘅价钱都算唔错,基本上唔落汁食都okay! 意粉唔系白烚,用茄酱捞好,不错!🍴意大利辣肉肠薄饼($98)手造薄饼,饼底做得唔错,薄身但唔系好脆,自己比较钟意食呢个质感,辣肉肠正常啦!🍴烟三文鱼牛油果烟肉忌廉意粉($80)有一朵烟三文鱼花响面,份量唔少,牛油果忌廉汁都几creamy,只系觉得有牛油果嘅颜色但冇咩牛油果味,意粉煮得比 al dente 多咗少少,但未至于淋!午餐跟餐汤 / 沙律同埋饮品,沙律菜都几新鲜㗎!不过已经冇晒餐汤,只有沙律!餐厅环境有少少心思,不过座位唔太舒服,台同櫈高度好奇怪,后来转咗卡位,都系唔太舒服,佢系高咗,但得一个好细嘅位放脚!另外有几张台系户外,系高台高櫈!
🍴炭烧澳洲谷饲肉眼扒7安士($118)

炭烧澳洲谷饲肉眼扒7安士

🍴意大利辣肉肠薄饼($98)

意大利辣肉肠薄饼

🍴烟三文鱼牛油果烟肉忌廉意粉($80)

烟三文鱼牛油果烟肉忌廉意粉

炭烧澳洲谷饲肉眼扒7安士