喺土瓜湾度嘅「誉面坊」系一间以鸡米线为主打嘅餐厅,吸引唔少食客嚟试,好多人就算唔系住喺呢区都会专登黎试。我自己 可以话系 由细食到大,不过,我最近对呢间餐厅嘅食物质素同服务态度有啲唔满意😅😅以前嚟讲,誉面坊嘅鸡球米线好鬼出名 可能因为以前唔系好多餐厅做米线 加上唔系间间都做得好 南乳鸡球米线的确好少何可以其他地方或者其他餐厅听到😂不过,最近几次嚟嘅时候,我发现食物嘅质素明显有所下降 米线嘅质量都变得软烂无弹性😅 有时啲米线好鬼林仲有啲鸡球食落去 真系好大浸油味😭😭完全唔知自己食紧咩野…除咗食物质素唔好之外😅 啲姐姐嘅态度真系有待改善 问吓嘢同埋落单冇咁快都好似好唔满意咁间舖头仲要本身已经好鬼死窄😅繁忙时间搭枱搭到好似㓥房咁行出行入都有困难仲要俾啲姐姐好似想催人咁…

仲有啲鸡球食落去 真系好大浸油味😭😭
完全唔知自己食紧咩野…

间舖头仲要本身已经好鬼死窄😅
繁忙时间搭枱搭到好似㓥房咁
行出行入都有困难
仲要俾啲姐姐好似想催人咁…