2016-06-22 872 浏览
有时候天气热真系唔想离开地铁站同商场,加上今日无啦啦落大雨😨所以相约番半日嘅老公去K11揾食😁行左地下几间都唔啱心水,一系就好多人上高d见到呢间老公二话不说就拎定位先刚好门口有张二人枱,唔洗等👍🏻呢到价钱比较中等我地叫左一个沙律一个pizza一个意粉第一个上枱就系唔洗煮嘅巴马火腿配水牛芝士😋😋😋我同老公最爱呀加埋火箭菜食劲正$58 不过好细碟大约四块火腿 火腿好香唔会死咸水牛芝士好细粒好淡,火箭菜就够新鲜因为火腿够味店方只系加左橄榄油就已经好好味,第一次无加黑醋我都觉得正👍🏻👍🏻等左十几分钟都见无主食上枱,我地两个都周围望,都几爆场店员都好忙。。。所以我无吹单不过有个店员可能见我地周围望,自动帮我地追order 仲话pizza仲有一分钟ok好主动!👍🏻结果真系1分钟上枱😍😍😍我地点左个细照烧鸡pizza $73 有芝士有烧汁个皮烤得好脆,虽然有d黑左,不过味道没有问题如果鸡肉同汁多d就更好啦好快意粉都到左大虾牛油果罗勒意粉 $113 味道好香呀罗勒同香草好似都一样好香加左牛油果多一份creamy口感大虾都好有口感👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻食到一条不留
所以相约番半日嘅老公去K11揾食😁

行左地下几间都唔啱心水,一系就好多人
上高d见到呢间老公二话不说就拎定位先
刚好门口有张二人枱,唔洗等👍🏻

呢到价钱比较中等
我地叫左一个沙律一个pizza一个意粉
加埋火箭菜食劲正$58 不过好细碟
大约四块火腿 火腿好香唔会死咸
水牛芝士好细粒好淡,火箭菜就够新鲜

等左十几分钟都见无主食上枱,我地两个都周围望,都几爆场
店员都好忙。。。所以我无吹单
好主动!👍🏻

结果真系1分钟上枱😍😍😍
我地点左个细照烧鸡pizza $73 有芝士有烧汁
个皮烤得好脆,虽然有d黑左,不过味道没有问题
如果鸡肉同汁多d就更好啦
好快意粉都到左