2015-10-03
男友黎接放工, 就用早前起团购买落的COUPON去食饭记得2年几前来过, 食物质数是可以但男友一向麻麻地食蛋包饭, 所以之后都无再黎过今次见团购价钱都叫优惠, 又有鹅肝汉堡铁板比佢拣, 好似多左选择男友点的铁板包餐汤, 是白汤来的, 卖相其实几好不过饮多几啖就觉得好咸, 入面有粒粒粟米, 都杰身, 如果淡一点会更好然后我点的青苹果蟹肉沙律吃到一片片的青苹果, 可以上面那PAT蟹肉唔知想点下面的蔬菜完全无酱汁, 减肥都唔使咁清呀? 可以用醋汁或者槛榄油汁挂, 一D味都无, 好斋食到落底, 仲要有好多洗菜水 (清水), 完全未溺干先上, 好差, 仲要浸到沙律的面包粒淋哂劲唔掂鹅肝汉堡铁板上来啦, 个板很热的, 自家酱汁个汁又系咸到....唔知原来日本野是咁重口味鹅肝同汉堡是可以但SIDE DISH既炸莲藕片同薯角唔新鲜, 好似翻炸定炸左好耐咁炸物拚盘里既薯角都一样, 系生蚝同洋葱圈叫好D平时钟意食热气野既我, 都食唔哂, 要放弃
记得2年几前来过, 食物质数是可以
但男友一向麻麻地食蛋包饭, 所以之后都无再黎过
男友点的铁板包餐汤, 是白汤来的, 卖相其实几好
吃到一片片的青苹果, 可以上面那PAT蟹肉唔知想点
劲唔掂 鹅肝汉堡铁板上来啦, 个板很热的, 自家酱汁
鹅肝同汉堡是可以
平时钟意食热气野既我, 都食唔哂, 要放弃
题外话/补充资料:
唔会再有下次, 食完好似唔太饱咁, 因为好多都唔想食