2024-05-31
叫网上外卖平台外卖, 由落单等候至来到用咗21分钟, 比想像中快 叫外卖后打电话问可唔可以比啲辣椒油我, 阿姐唔系好听得明广东话都唔紧要但系重覆咗四次单号比佢知, 都仲问我单号系咩嘢 同埋问我叫咗咩嘢食 令我感到非常无奈最后佢告知我 佢地公司无收到网上外卖平台既订单 然后就非常无礼貌收咗我线之后我再打去讲话我用网上外卖平台落咗外卖 我见到App 都接咗单, 比多一次单号佢地然后再问可唔可以比啲辣椒油我, 佢话"咪讲咗唔知你边张订单啰" 再收咗我线服务态度非常恶劣 食物送达后 发现少咗一盒面(已揾App处理) 同埋个面及麻辣鸡肾好大阵油益味 烧肉及叉烧正常 不算特别好食但应该系新鲜既始终香港大部分人都"仲系"讲紧广东话为主, 建议店舖可以揾能够流利用广东话沟通既店员负责处理客服问题同埋培训一下员工既EQ唔好太过低 作为消费者我都唔求你地既食物一定要好好食 但最起码要有基本尊重
服务态度非常恶劣
题外话/补充资料: