餐厅开业约一个月, weekend都有午市套餐, 而且价钱实惠! 整体食物份量正常, 味道不俗。卡邦尼意粉 ($68未加一)芝味浓郁, 酱汁浓稠适中。但由于唔够热嘅关系, 芝士粉未能完成融化, 变得凝固而影响口感。豚肉生姜烧丼 ($58未加一)有点惊讶😅有别于一般丼饭采用猪肉片, 而系用猪扒。猪扒姜味颇重, 但肉质有点韧。蟹饼 (午市套餐追加小食$38)有点失望🤦🏻‍♀️我以为味道会好似西餐厅的蟹饼...根本系粒蟹柳炸鱼饼。虽然即炸热辣辣都几好食, 但价钱偏贵。虽然食物质素唔差, 但服务员态度一般 。由于餐厅采用QR code自行落单, 但连menu都不愿提供, 而QR code嘅menu又没有相片。另外, 服务员喺整理离座嘅枱后, 会用枱布抹櫈, 这么低的衞生标准, 绝对会令客人喺疫情下却步。

卡邦尼意粉 ($68未加一)

豚肉生姜烧丼 ($58未加一)

蟹饼 (午市套餐追加小食$38)

2020-12-20
午餐