餐厅: QUE (東薈城名店倉)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
刚好在东荟城逛街想找个地方食少少嘢歇息见到Que有下午茶套餐又有座位不用等就即刻入去啦⋯⋯👉三文鱼蟹籽丼 $98三文鱼大大块有3块,蟹籽都唔少,另有配菜,份量都可以接受,刺身够新鲜够厚好有口感,加埋蟹籽送饭好满足!👉脆炸单骨鸡翼 (跟餐追加小食另+$48)鸡翼炸至金黄色,香脆可口,沾上明太子酱十分惹味!最佳的送酒伴侣,停不了口的小食!👉香桃富士梳打(另+$32升级至特色饮品)卖相相当之唔错👍打卡一流📸淡淡清新香桃味道,配搭些少富士苹果薄片摆设,饮完梳打再食埋苹果片,感觉很清甜!食物质素水准方面都唔错;但服务态度方面真的有待改进,眼见已经唔系多枱客,但都可以由坐低至下单呢段时间都至少20分钟, 系唔见有侍应主动过来帮忙下单,而系由个客一直找人帮忙安排下单;最后埋单比咗钱等找呢个时间,因小朋友刚行左出门口,咁我就去找他,已经在门口等紧找数,而门口同我张枱其实一眼望到,同时亦都有另外一个侍应系门口,但都一直冇问我咩事等,等左一阵一直没见有侍应出嚟找数已经感觉唔对路,于是入去问,佢先死死气去比返我,如果唔问原来真系唔找㗎㖞🥲...这次用饍感觉并不太好!员工欠主动性又没有笑容,态度欠佳!

刚好在东荟城逛街
想找个地方食少少嘢歇息
见到Que有下午茶套餐
又有座位不用等就即刻入去啦⋯⋯

👉三文鱼蟹籽丼 $98

👉脆炸单骨鸡翼 (跟餐追加小食另+$48)

👉香桃富士梳打(另+$32升级至特色饮品)
卖相相当之唔错👍打卡一流📸

这次用饍感觉并不太好!员工欠主动性又没有笑容,态度欠佳!

单骨炸鸡翼
单骨炸鸡翼