🍳All day breakfast $79总括来讲,每一种食材都处理得几好☺️Homemade果酱面包就有啲小惊喜,士多啤梨果酱同埋芒果酱都好fresh,唔会太甜但有果香,完全唔系超级市场买返嚟嘅味道🤣炒蛋都几香滑,烟肉煎得香脆,但其他就冇咩特别😬-🍓士多啤梨果酱烧猪肋骨 $89呢个有啲惊喜🌟平时食开猪肋骨都系点烧烤酱,点知原来点士多啤梨酱都好夹,会有一种甜咸甜咸嘅感觉,有啲似食韩式嘢食嘅味道🤣推介~~-我去西贡分店环境都好chill好舒服😌超有渡假feel😛餐厅周围都系连侬墙,喺入面食嘢好治愈🌱店员姐姐都好nice,我倒泻野即刻帮我处理,态度都好好!-食物 ⭐️⭐️⭐️⭐️环境 ⭐️⭐️⭐️⭐️服务 ⭐️⭐️⭐️⭐️CP值 ⭐️⭐️⭐️⭐️💫

🍳All day breakfast $79
🍓士多啤梨果酱烧猪肋骨 $89