灣景廳

Harbour Restaurant
餐厅: 灣景廳
资讯:

2024-10-20 3846 浏览
第一次试呢间酒店嘅自助晚餐,食物质素好有惊喜,食物种类多而且refill快!大闸蟹都好鲜美。而同行嘅𡃁仔就对𠮶部pancakes 机好有兴趣,仲意外发现有多种怀旧玻璃樽气水,职员执碟都好快,食完唔会放好耐先执!只可惜有俩位高级职员嘅服务态度表现好差劣,语气超级不友善!我坐低见张枱唔稳就同啡色西装𠮶个职员(应该系经理)讲,点知佢懒有经验咁讲拍埋啲就得啦!点知拍埋啲都唔work,而执碟嘅姐姐反而好有诚意咁帮手聂啲纸巾尝试睇下得唔得,点知都系咁得,仲系咁话唔好意思!而𠮶个身穿啡色西装似乎经理嘅职员,一句唔好意思冇讲仲好似命令咁嘅语气叫我老公起身俾佢整张枱。因为我系响网上面买嘅coupon要show俾𠮶个经理scan,一样系命令我嘅语气!同时都听到隔离几张枱话啲service好差,仲见到有个客人即刻行去接待入座𠮶度投诉!真系好希望佢哋有改善下,我哋系嚟食嘢而唔系嚟受气。食到差唔多嘅时候,执碟嘅职员递左份意见书俾我哋,走𠮶阵我填左交俾安排入座嘅职员(黑色西装),佢冇接亦冇讲任何嘢,呢种做法,我真系第一次见(恕小弟冇见识)!
2024-10-19
  • 豆腐花