2024-02-06
行过见到佢主打米兰咖啡已经bookmarked,主要都系为咗嚟试吓佢嘅意大利咖啡有几正,顺便嚟打个卡☕️🌾香甜南瓜烟肉罗马薄饼套餐🍕$138套餐包左汤/沙律,呢个份量绝对可以够两个人食,叫Pizza感觉会比其他抵,芝士焗到金黄色,表层脆边,一拎起就有拉丝😍😍对比起其他主食,叫薄饼套餐会比较好🌾薄荷忌廉烟三文鱼意大利饭套餐🌱$158是日餐汤, 薄荷忌廉烟三文鱼意大利饭, 不得不说,薄荷意大利饭真系有点奇怪😂😂三文鱼算多,但系下面个饭我就唔系好识欣赏,食咗少少就已经放弃咗,唔够咸,但又有适量嘅薄荷味🌾巴马火腿瑞可塔芝士牛角窝夫$138见佢呢度牛角包窝夫,好似几出名,所以叫咗一个share食,平时多数食开甜嘅,今次拣咗个咸嘅试下。Parma Ham同火箭菜铺满喺窝夫上面,味道正正常常,唔算突出🌾栗子牛奶咖啡(Tall)+$23呢款大推!出面好少饮到栗子咖啡,咖啡味冇盖过栗子味🫶🏻🫶🏻好啱秋冬天气🌾黑糖姜汁牛奶咖啡(Tall) +$20舖头门口亦有买唔少烘焙面包,感觉呢度食个下午茶同埋饮咖啡品质会比较好,lunch质素普通,性价比唔高,未必会再嚟
🌾香甜南瓜烟肉罗马薄饼套餐🍕$138
🌾薄荷忌廉烟三文鱼意大利饭套餐🌱$158
是日餐汤, 薄荷忌廉烟三文鱼意大利饭,
🌾巴马火腿瑞可塔芝士牛角窝夫$138
🌾栗子牛奶咖啡(Tall)+$23