2018-08-11
两三年前就已经有食过呢间金船长,俾我印象系好鬼多人食,记得当初打去book枱真系full哂,今日再泥食,场面依旧,全场满坐,外面有人等位😆证明我地无泥错,好食先多人泥😋结果无令我地失望!黑松露菌酱意式马士卡普芝士夹心pizza超香黑松露味道,芬香扑鼻!配上芝士焗一绝饼底松脆!南瓜忌廉汤同杂菜鱼清汤都好出色,一淡一浓,味道刚好,先暖胃。不错唷法式焗田螺热辣辣上枱,仲听到呢吱吱声架。蒜容味浓,配上法包。焗蜜糖鸡亦自家腌制,调味刚好,焗到鸡皮香脆,肉质肉嫩!美国西冷牛扒牛味浓,煎得刚好不会过老,唔un!美国猪鞍扒猪既肉汁锁哂系入面,一切开系肉中留出肉汁,嫩滑,肥瘦分报很好。配上磨菇汁!绝配金船长梳乎厘即叫即制,系超好食,但记得要早少少落order,都要焗成20分钟架。早落单早享受啰,我地拣左原味,胀卜卜好治愈。食落好似乎再次泥到呢间餐厅,食物质素依旧出色味美精致!员工服务态度好好呢!等枱系值得既,期待下次再泥🤤🤤🤤🤤
超香黑松露味道,芬香扑鼻!配上芝士焗一绝
饼底松脆! 南瓜忌廉汤同杂菜鱼清汤都好出色,一淡一浓,味道刚好,先暖胃。不错唷 法式焗田螺
热辣辣上枱,仲听到呢吱吱声架。蒜容味浓,配上法包。 焗蜜糖鸡亦
自家腌制,调味刚好,焗到鸡皮香脆,肉质肉嫩! 美国西冷牛扒
牛味浓,煎得刚好不会过老,唔un! 美国猪鞍扒
猪既肉汁锁哂系入面,一切开系肉中留出肉汁,嫩滑,肥瘦分报很好。配上磨菇汁!绝配 金船长梳乎厘
即叫即制,系超好食,但记得要早少少落order,都要焗成20分钟架。早落单早享受啰,我地拣左原味,胀卜卜好治愈。食落好似乎 再次泥到呢间餐厅,食物质素依旧出色味美精致!员工服务态度好好呢!等枱系值得既,期待下次再泥🤤🤤🤤🤤