2012-04-11
芒果布甸 <<< 味道ok, 不过佢加左d彩色的糖碎喺面就怪怪地咁,但总算好食的;芒果黑糯米 <<<< 好食, 我之前外卖都食过, 我钟意佢黑糯米冇落芋头,不过芒果唔够多;心太软 <<< 有两种拣,一种系较浓,朋友拣左冇咁浓果只,但仍然系偏苦;芒果汁 <<< 一般话说当日系假期前夕, 我地一班朋友,一行十人去食宵夜。我地都知夜左, 01:00时打电话去问左佢几点闩门,员工话02:00闩门, 01:30 LAST ORDER我地先出发。我地揸车由蓝田去,十五分钟内已经去到, 入门口坐低时只系01:20。我地各人坐低, 厨房内员工分别清晰、大声地讲左两次『临收工先黎!!XXXX』<<<两次都有提及众人母亲!! 何谓LAST ORDER?!! 如果系要早收工, 就好心同人讲收一点啦~而家呢D系乜野态度? !食甜品好多时都系食气氛, 当晚我地成班比呢间野搞到冇哂mood。
芒果汁 <<< 一般
话说当日系假期前夕, 我地一班朋友,一行十人去食宵夜。
我地都知夜左, 01:00时打电话去问左佢几点闩门,
两次都有提及众人母亲!!
而家呢D系乜野态度? !