2017-08-07 802 浏览
近排天气都好热, 都唔适合做户外活动, 喺北角睇完嘢之后 就去咗呢间餐厅食嘢喇。 呢间餐厅位置 有少少偏僻, 都系要望一望google map先揾到。餐厅座位不多, 起初我哋入到去都冇人招呼我哋, 仲有个店员迎面拎碟嘢出嚟比客人都当我哋无到 呢下嘢真系几嬲 我哋准备离开之际有另一个食紧嘢嘅店员问我哋坐唔坐吧台, 咁我哋就坐低咗试试。我哋order咗两碟, 一款系all day breakfast,另一个系 omelette with toast。呢个all day breakfast都算系deluxe版本, 有三文鱼精,ham, 黑松露蛋 ,蘑菇 等等。 睇落个卖相都唔错, 不过都要128蚊㗎, 价钱都唔算平。 比较上系个蘑菇比较出色, 其他配料上算ok。跟住就系 omelette with toast。 奄列有芝士, 切落去仲可以拉丝, 感觉上都算落足料。 不过如果呢个餐都要98蚊呢( 唔包嘢饮㗎), 我就觉得偏贵啰。 同埋成个餐净系得件蛋食, 食落咗都觉得有少少溜, 如果可以有啲其他配料嘅话会好啲。总结嚟讲, 餐厅俾人感觉印像一般, 尤其是系店员视若无睹嘅态度。 至于食物 尚算可以

呢下嘢真系几嬲

总结嚟讲, 餐厅俾人感觉印像一般, 尤其是系店员视若无睹嘅态度。 至于食物 尚算可以, 但因为佢价钱都唔算平, 食物又未至于有令人惊喜嘅感觉, 未试过嘅朋友都可以试下,但未必会再返转头帮衬啰。
2017-08-05