2023-02-06
呢晚约左个朋友,佢系大胃王,所以带佢黎呢间一次过有齐鸡㷛、火锅、烧烤嘅放题有四款价钱选择,我就拣左食美国极上牛颈脊放题~仲包任食海鲜:虎虾、龙趸片、元贝、花螺、烧鳗鱼~正价时入座$258一坐低就上咗鸡煲,鸡肉质地算嫩滑👍🏻食完一轮鸡煲,我地就要求转打边炉,店员就拎左一壶奶白色合成汤打算直接倒落去鸡煲,但个鸡煲实在太油,想店员帮忙换过新嘅汤底,但店员话冇呢个服务,咁唯有我哋自己清除左鸡煲嘅油,再自行将合成汤倒落个煲先打边炉店员会同时会买块烧烤版俾我哋烧肉,自助区仲有部分食物同饮品比大家任攞牛肉质素不过不失海鲜就全部都未溶雪,而且唔知点解全部都好咸,好似用盐水浸过再雪咁样虽然海鲜任食,但咁嘅质素就唔食喇卫生方面亦唔够干净,地下同枱凳都好油,尤其行路时对鞋好似会啜住地板咁总结:食物选择虽然多,但质素非常一般至差,仲有好多选择,唔会再黎
牛肉质素不过不失
虽然海鲜任食,但咁嘅质素就唔食喇