✦最近见到呢间装修十分日系既日本野🤪餐牌食物选择颇多👏🏻整体上菜都算快 整体觉得熟食更胜一筹😀▾▾🥩石烧霜降牛小排定食 $𝟐𝟑𝟖未烧嘅时候已经觉得油花几靓🤪烧完放入口都有惊喜😝油脂比例平均而且牛味浓👏🏻定食仲附送温泉蛋同饭 好抵食🔥👅炭烧牛舌串 $𝟓𝟖牛舌烧得几香🙈🙈而且食落唔韧🙈下次再去都会想试吓其他串烧🍡🍢🥟芝士煎饺子 $𝟔𝟖饺子上嘅时候仲系热辣辣🔥🔥煎嘅程度刚刚好 外皮煎得几脆🙈而且仲有芝士拉丝效果🤣极邪恶🦹‍♀️🍣精选寿司拼盘 $𝟏𝟎𝟖寿司就唔太特别🙈但系如果有寿司选择困难症 都不妨一叫🙂🍣🥑牛油果软壳蟹卷 $𝟏𝟔𝟖 软壳蟹味道唔算太出🙈而且饭比较松散🥲不过不失🧐💰 $𝟑𝟎𝟎 𝘱.𝘱 ( 𝟐 𝚙𝚙𝚕 • 𝐝𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫)𓂀 🏃环境舒适度: 𝟛.𝟞 / 𝟝💵ℂℙ值:𝟛.𝟜 /𝟝👀回头率:𝟛.𝟝 / 𝟝🔎 日本野 (旺角)🔍📍 旺角西洋菜南街2A号银城广场9楼📍铜锣湾骆克道463-483号铜锣湾广场2期6楼

▾▾
🥩石烧霜降牛小排定食 $𝟐𝟑𝟖

👅炭烧牛舌串 $𝟓𝟖

🥟芝士煎饺子 $𝟔𝟖

🍣精选寿司拼盘 $𝟏𝟎𝟖
寿司就唔太特别🙈但系如果有寿司选择困难症 都不妨一叫🙂🍣

🥑牛油果软壳蟹卷 $𝟏𝟔𝟖
软壳蟹味道唔算太出🙈而且饭比较松散🥲不过不失🧐

💰 $𝟑𝟎𝟎 𝘱.𝘱 ( 𝟐 𝚙𝚙𝚕 • 𝐝𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫)

𓂀 🏃环境舒适度: 𝟛.𝟞 / 𝟝
💵ℂℙ值:𝟛.𝟜 /𝟝