2024-10-27 1203 浏览
我哋去到,由一个望落好高级既女职员带位第一个餐黎到,食咗两啖,上面倒水咁漏水落嚟,老公背脊湿晒,全场职员无动于衷,直到我哋同职员示意,先帮我哋调位,全程一句唔好意思同道歉或者关心都冇,好似当冇事发生过咁样埋单个阵,我哋问职员「头先倒水咁样你哋知道发生咩事架可?」职员话waive两杯咖啡嘅钱,我哋话要同经理对话,到呢个时候都冇一个职员表达过唔好意思跟住有个男职员过黎,话自己系Assistant Manager,比咗经理咭片我哋话经理唔系店内我哋再问一次佢知唔知头先倒水咁样,佢话知道,我哋话觉得餐厅处理手法好有问题到而家我哋埋单都冇一句唔好意思,佢先讲唔好意思,同埋话可以为我哋免单,我哋拒绝咗,冇谂过一句唔好意思都要系我哋讲到出口要求先听到讲返野食牛骨髓多士:好食带子海胆酱墨汁意粉:有啲咸,意粉唔弹牙好易碎,但带子整得几好
我哋去到,由一个望落好高级既女职员带位

埋单个阵,我哋问职员「头先倒水咁样你哋知道发生咩事架可?」

讲返野食
牛骨髓多士:好食