2009-04-06 2 浏览
星期二两个女仔系钻石山想试新野,黎到呢间半自助式餐厅面前,被雪柜入面的cheese cake和相片特别的红米烩饭吸引,就决定入座开饭1. 鲜茄烤鸡烩红米饭 - 将鸡肉切成细细粒,烩合鸡旦/其他配料和鲜茄味饭,酸甜得而,好开胃2. 海鲜PIZZA - 细细件PIZZA,其实系二人份量,唔多够热,应该一早整好再加热,味道都OK3. 芥辣蜜糖香肠 - 要衬热食,蜜糖肠配上附有的芥辣酱,感觉特别4. 蓝梅热饮/苿莉花绿茶 - 前者酸酸甜甜较特别...后者只觉一杯茶包饮品...都OK5. (甜品)焦糖芝士饼 - 好少有呢只味道,真系恰到好处,唔太甜,够硬身,有饼底,入口即溶,建议留肚ORDER由于入座前系柜位已经俾晒全数$110,系超抵食啰~餐厅本身系半自助式,但服务唔错,买咗食物之后好快就送到,有慌化櫈坐,环境宁静,约朋友倾计都可以考虑

由于入座前系柜位已经俾晒全数$110,系超抵食啰~
海鲜PIZZA
焦糖芝士饼