2011-07-26
一向我都系Monster嘅fans, 都算系常客, 亦都好明白及深深体会过佢地嘅"顶"级服务质素. (真系气顶果只顶) 但系因为野食ok, 都唔会太计较. 不过今次真系好过份, 忍唔住要上黎呢度同大家分享.以下系一段book枱嘅对话 - b系店员a: 唔该我想book听日7pm4位b: (留完电话号码后), 8.30pm要交番张枱出黎㖞a: 可唔可以extend少少, 怕唔太够时间, 9pm交ok吗?b: 唔得㖞, 你都知道我地夜晚好多人架啦~~a: 咁一系改book7.30pm啦, 我惊我朋友赶唔切b: 7pm后无得book架㖞(我之前食都系walk-in所以唔知), 你咪自己一个坐住等先啰!!!大佬, 多客唔休做都唔驶咁嘅态度下话, 唔讲我仲以为间野系个接线生开架添!!!!我深信一间食肆嘅服务都系package嘅一部份, 相信唔少人都有受过佢地d店员嘅气, 唔明点解佢地management一d都唔改善!!
不过今次真系好过份, 忍唔住要上黎呢度同大家分享.
以下系一段book枱嘅对话 - b系店员
a: 唔该我想book听日7pm4位
b: (留完电话号码后), 8.30pm要交番张枱出黎㖞
b: 唔得㖞, 你都知道我地夜晚好多人架啦~~
a: 咁一系改book7.30pm啦, 我惊我朋友赶唔切