2023-11-17 138 浏览
前排去左旺角618,终于入到黎呢间餐厅,试咗佢哋嘅All day breakfast同软壳蟹汉堡😍无谂过All day breakfast嘅份量都几多😍 (本身仲担心唔够食🤭) 有烟肉、蛋、茄汁豆、薯饼、大啡菇、肠、牛角包、粟米粒、沙律菜、蕃茄🤤 真心觉得样样食物都系高水准👍🏻烟肉煎得香脆,炒蛋煮得啱啱好,大啡菇加埋牛油,啲汁好惹味。呢个系一份好满足嘅"早餐"🤤软壳蟹汉堡都系令我好惊喜!汉堡包烘烤得啱啱好,够松软。软壳蟹外皮炸得金黄,入口脆香🤤啲薯格好脆口🤤 (薯仔控表示很满意!) 好食到我一口气食哂🤤加上餐厅环境唔错,个日我同朋友weekend晏昼黎,过左lunch时间,唔多人,坐得好舒服,又可以坐好耐 So good!