餐厅: 聘珍樓
资讯:

2023-04-05 2524 浏览
叫左一碗叉烧饭好唔得,叉烧又干又鞋口,好似食柴皮咁干,上面既叉烧非常干但下面既饭又太湿太削,好似食粥咁,d饭一pat pat,真系冇食过咁差既叉烧饭,仲要系高级茶楼,质素仲衰过茶记。窝伊面就系最好,伊面食落OK,唔削仲有咬口,虾肉弹牙,仲有d贵花蚌几爽口。点心方面叫左烧卖(正正常常),叉烧饱(好湿好厚皮),咖哩鱿鱼(点心方面最好味)。讲完食物就讲下服务,差到一个点,坐低左5分钟先有人摆位开茶,问佢拎辣椒酱一个推一个等左10分钟,叫一碗叉烧饭,点知传菜姨姨又黎多一碗,同佢讲已经有一碗到咗食紧,个阿姨一直企喺度望住我哋,同佢讲咗好多次嚟咗食紧仲一直问我哋点解决,之后另外一个侍应就走过来闹佢话:人哋都食紧啦唔通食两碗啊