2022-11-17 585 浏览
今日同朋友谂食咩lunch,谂起Elephant ground,因为食完之后去接仔仔放学够近,所以决定去试下!我叫咗个fish fillet,朋友叫左个salmon poke bowl! 先讲下个fish fillet,好大份,唔系细细件嘅炸鱼三文治咁简单!炸鱼脆卜卜又热辣辣,好好味!配埋蕃茄同埋沙律菜减低油腻感,赞👍🏻👍🏻😋😋薯条一向系我最爱嘅食物,又够热又够脆,当然冇得输啦!真心推介比大家!!朋友食嘅salmon poke bowl,佢话好味,而且够哂大碗,材料分量十足👍🏻大碗到佢食唔晒就知道真系有几大碗😝望落感觉够哂fresh,系健康人士之选😁重点嚟啦!!系烤棉花糖薄荷朱古力曲奇雪糕🍦🍪明明已经好饱都忍唔住想试吓!千祈唔好以为佢好细个,2个人share真系prefect👍🏻👍🏻无论系曲奇饼定系雪糕,味道同texture都好好,劲夹!!男哥哥staff话佢哋每个月嘅1号都会转新款,所以钟意烤棉花糖薄荷朱古力曲奇雪糕嘅朋友就要快啲去试下喇!12月1号就会转款架喇😆最后真心真心真心要赞半山坚道嘅呢一间Elephant ground嘅服务!实在太好太有礼貌!特别系男哥哥staff!全程都

Fish  fillet
Salmon    Poke  bowl

期间限定Mint  chocolate  ice  cream

最后真心真心真心要赞半山坚道嘅呢一间Elephant ground嘅服务!实在太好太有礼貌!特别系男哥哥staff!全程都系由佢帮我哋,带位,点餐,讲解雪糕嘅特别,埋单👍🏻佢仲超级细心叫我哋食咗两个main先,食完仲食得落先点雪糕!!佢见我哋已经食完,就特登过嚟问我哋会唔会仲有位想试吓个雪糕(女人有两个胃㗎嘛点会食唔落呢🤣),真系好细心♥️101分就系喺度😁
2022-11-17
Fish  fillet