2018-04-24
呢间餐厅只可以用一无是处去形容。佢哋啲服务员个个都好臭档,同专糟质客人嘅乞丐大排档的员工一样。食物选择少,嘢食又贵,朋友叫咗个鸡卷竟然系全生,叫个侍应过嚟俾佢睇,佢竟然话呢啲系佢餐厅嘅煮食风格,绝对冇问题。我叫佢试一口佢就话我朋友食过所以唔会试,本座同佢讲一切开就生,犬都唔会吼,叫佢快啲换过咪讲咁多废话。佢好似想同你辩论咁不断强调呢个鸡卷完全冇问题,我唯有叫部长过嚟,俾佢睇吓啲鸡卷有几得人惊,之后部长道歉话厨房有少少问题,呢个时候𠮶个侍应竟然够胆再一次大大声话鸡卷冇问题,系我哋问题!本座火都嚟埋指住佢话"你即刻同我收声,插乜嘢咀,你咪再系我面前出任何声"之后部长亦都叫佢走,呢个人就好无奈咁样走咗之后部长问我地仲要唔要点第二样野,我话你地间餐厅完全失败,以后都唔会再理,之后俾咗一毫子贴士佢就走左呢间餐厅已经太开掦,比路人一览无遗食嘢,都已经唔系一个好嘅环境,食物简直差过犬粮,risotto 硬过砂粒,重够胆收人$300一位,呢啲餐厅同close noodle 作风专指责食客,小小投诉就话食客讲嘢过分,close noodle 又话乜嘢法律责,完全唔知佢讲乜。我朋友见过啲鸡有几生,早知𠮶日
呢间餐厅已经太开掦,比路人一览无遗食嘢,都已经唔系一个好嘅环境,食物简直差过犬粮,risotto 硬过砂粒,重够胆收人$300一位,呢啲餐厅同close noodle 作风专指责食客,小小投诉就话食客讲嘢过分,close noodle 又话乜嘢法律责,完全唔知佢讲乜。我朋友见过啲鸡有几生,早知𠮶日揾律师朋友问佢哋意见!