2009-01-12 205 浏览
是日下午茶, order 如下: 芝士萝卜千丝酥 - 里面好多 cheese, 可以好似 pizza 咁拉长, 好味道~ 酒烧鸡中翼 - 烧得几香, 不过唔够酒味, 系咪已经挥霍晒?? 炸蚝饼 - 好香口, 冇腥味~ 灌汤包 - d 汤好香, 只包 d 料都好新鲜, 只虾又大大只~ 美中不足系有 d 味精味, 即刻 cheap 左~ 菊花春卷 - 整得好靓, 春卷里面 gei 系虾胶, 唔同其他酒楼, good! 拔丝墨鱼酥 - 呢个冇特别, 仲鬼死咁干, 唔好食~overall 食物水准唔错, 可以一试.可惜 service 方面认真 bad~唔够人手, 叫极都冇人来 serve, 冇茶又唔加水~我地两个人去, 俾左张一人 table, 问可唔可以转 table 就 only 答 "等等!",点知等等等, 等左我地 20 分钟.中途有 3 位侍应都系俾同一个反应, 答完之后唔 follow up,带位个姐姐仲寸到话 "有先转俾你啦, 出面大把人等紧呀!".......... 出面个 d 系客, 我地入左黎就唔系???你有位 serve 出面就冇位俾我地? 咩罗辑????总之咁待慢 d
是日下午茶, order 如下:

炸蚝饼 - 好香口, 冇腥味~
拔丝墨鱼酥 - 呢个冇特别, 仲鬼死咁干, 唔好食~

overall 食物水准唔错, 可以一试.
可惜 service 方面认真 bad~
唔够人手, 叫极都冇人来 serve, 冇茶又唔加水~
点知等等等, 等左我地 20 分钟.
带位个姐姐仲寸到话 "有先转俾你啦, 出面大把人等紧呀!"
你有位 serve 出面就冇位俾我地? 咩罗辑????

总之咁待慢 d 客就系死穴, d 野食几好都假~
仲叫做 "高级食府"?.....
未必会再去.
菊花春卷