2021-05-18
V city已经食到冇嘢好食揾到呢间喺商场附近嘅小店 食物价钱唔贵里面人都好多决定入去试下叫咗以下几样食物Combo凯撒沙律配芒果大虾芝士蘑菇肉酱牛肉汉堡 凤梨冰饮品好快送到 见到推广就叫咗两杯试下 貌相非常美观而且凤梨非常之甜叫得凤梨唔知系咪就系台湾菠萝呢饮落非常开胃清新 仲有一件件凤梨系杯入面 足料之作 呢个推广价钱真系抵之后个凯撒沙律又系睇到餐厅用心之作 佢下面会用个冰水座住令到啲沙律保持清爽冰凉 沙律唔会系帮你预先调配系而放喺隔离 畀你根据个人口味自己加 凯撒酱比起平时个啲酱冇咁重味 食起嚟感觉无咁咸,健康啲主角芒果同埋虾当然系一流啦 芒果非常之甜,大虾煮嘅时间啱啱好,唔会太熟而且煮得好弹牙 正佢仲会配埋两条面包 有时就食个沙律会觉得唔饱 但系有两条烤过嘅面包有返少少淀粉又有饱肚咁你话体唔睇体贴另外个汉堡包又系惊喜之作,钟意佢加咗肉酱食落比平时嘅汉堡包口感味道再丰富咗 牛肉patty份量十足 啖啖肉夹埋番茄同生菜食落 配埋热辣辣薯条真系邪恶万分 但真系非常满足餐厅员工非常好服务以及有善 特别女服务员 大赞 见到佢外卖有八折下次都会继续帮衬 开心发掘到好食餐厅
叫咗以下几样食物
Combo凯撒沙律配芒果大虾