2010-02-24
两个人去食~之前都来过一次,都知佢既服务唔好,估唔到今次再下一城,再差d唔驶等就有位,dinner时间叫做好好彩,但系不幸地我地坐左个冷气位,吹到正一正开头我地都仲顶得住,过左15mins,嘢食开始来就顶唔住了!coz d嘢食极快冻晒我地问佢可唔可以change位,佢话full,唔得,咁都可以理解,咁我地问可唔可以校细个冷气,佢话唔得,话会好焗!咁一个唔得,我地就问第2个人啦,第2个仲衰,见我地叫佢,佢唔出声走开!之后再问,因为真系好冻,d嘢系先岩岩来,都未食到一半!再来个睇来似经理既,佢就熄左个戍冷气风口!即刻好好多~ 我地问佢可唔可以叮返热d嘢食,佢都乐意点知坐唔够10mins,个风口又开返!佢地呢班阿叔waiter到底想点?!唔系咁做生意呀ma? 两人枱都系客呀! 我try to turn off on myself,but failed只好快快食埋d话咁快又冻左既嘢食,即走佢d嘢食系好味,都叫抵食,不过未好食到要我忍受d咁既服务态度既程度lor!以后唔会再来!
coz d嘢食极快冻晒
咁我地问可唔可以校细个冷气,佢话唔得,话会好焗!
之后再问,因为真系好冻,d嘢系先岩岩来,都未食到一半!
再来个睇来似经理既,佢就熄左个戍冷气风口!即刻好好多~
我地问佢可唔可以叮返热d嘢食,佢都乐意
点知坐唔够10mins,个风口又开返!
只好快快食埋d话咁快又冻左既嘢食,即走
以后唔会再来!