2011-04-18
第一次11点入去,坐低一边拣果阵,有个染发既后生女待应好唔甘心情愿咁做紧野~做一做~整下头发~玩下手指~搞下件衫~坐系到~再收下野~再坐下~一边自言自语:唉呀~好烦~又要收牌~唉~好攰~唉呀....好少女咁跳下走下~然后同收银姐姐"非常"大声地吹水,,当时只有有两三台客.. 屋企人话后生女待应好嘈~好烦~bilebala~真系十三点~姪女后生唔明不停问我点解..我地叫左5样食物~米线同小食,巴黎汁豆腐既汁好似肉酱,豆腐岩岩焗起热辣辣,酸酸地好开胃,煎鱼好多骨,啖左d,但鱼都几都滑,是但啦~12蚊价钱都算好平!!就食完果阵听到后生女待应自言自语:咦~就收工!~收12点~宜家11点半啦~唉就闪得~之后再开始bilebala~ 我地就埋单走人..第二次食~ 叫左 两个米线+两个小食~价钱相对,系可以架~ 食物都系冇问题,有问题既系d人~再次见到果位年青女待应~ 今次见到有朋友揾佢~ 然后~待应bilebala同玩乐程度比上次更严重几倍~ 我地都一样食完快速走人~埋单六十几~抵啦!!第三次~ 10点半~入去坐低~见到台面冇餐牌~叫人~叫呀叫~叫到张张台都望下我地~唯独d待应出奇地听唔倒~ 终于
第三次~ 10点半~入去坐低~见到台面冇餐牌~叫人~叫呀叫~叫到张张台都望下我地~唯独d待应出奇地听唔倒~ 终于有个呀姐黎写单~叫左2个米线~ 一碟鸡~3个小食~一边叫~呀姐一路回应我:哦~同点下头~ 叫完~讲声唔该~ 呀姐唔走~后见佢原来好专心咁睇紧电视!!! 我大叫~唔该!!!!!!呀姐望一望我~话: 咩话~要咩? @_@最后又要讲多次~ 呀姐行去打落电脑既除中~仲要再话~鸡呀何~?唔辣果个鸡呀何~ 落完单又再闪埋一边睇电视~ 今次仍然见到果位年青女待应系到浮游~仍旧听到佢既自言自语~以及佢同其他待应同厨房既人源源不绝既对话~ 收工去边~宜家都差唔多啦~宜家仲早㖞~唉差唔多啦~得几张台~d人好快走架~好攰呀~嘻嘻哈哈的~ 仲不时会睥你~
我地应该唔会再去呢间牛牛第四次~野食系冇乜问题~但系d待应令人烦厌~