2015-03-03 1040 浏览
揾唔到元朗水边围的分店OPEN RICE PAGE,唯有打系度啦我同呀妹今日Lunch时间,大约12点30左右,去左水边围间小锅米线食野撞正几间中学放饭,不过都有位坐。环境:铺头细细地,店内好似得四五张枱,坐得唔系好多人。所以呢啲繁忙时间会摆埋出街至于店铺装潢都系好简单,得啲枱枱櫈櫈,卫生情况一般,地下干爽,冇乌蝇,哈哈食品:我叫左自选小锅米线(小麻辣)配蒜香鸡翼&冻豆浆$32我妹叫左自选小锅米线(小麻辣)配南乳鸡件&热柠茶$32虽然我地叫左麻辣个汤 但个汤都算清,而且清得黎又有辣味,Nice!!!!!蒜香鸡翼有3只,普通Size,皮好脆,炸完食落口又唔觉得油!Nice Nice!!!!南乳鸡件有5粒 (即系2.5只鸡翼),皮好脆,又唔油腻,但Size好细粒,唔煲好够喉!服务:其实我个人都几睇重礼貌嘅。我就觉得店内嘅员工都冇咩嘅,唯独系有位姐姐好燥底。落单个时可能我地表达得唔好,佢会话我地讲得唔好,一旧旧,要佢再写过。其实唔系净系对我地咁燥,对其他学生都系咁嘅态度。搞到人人比佢话完都一脸无奈,话哂我地又唔系做开侍应,落开单。不过佢除左落单个时系唔耐烦左D之外,其他时候都Nice ge,

撞正几间中学放饭,不过都有位坐。

环境:

食品:
我叫左自选小锅米线(小麻辣)配蒜香鸡翼&冻豆浆$32
我妹叫左自选小锅米线(小麻辣)配南乳鸡件&热柠茶$32

服务:
其实我个人都几睇重礼貌嘅。

我就觉得店内嘅员工都冇咩嘅,唯独系有位姐姐好燥底。

不过佢除左落单个时系唔耐烦左D之外,其他时候都Nice ge, 同食客都有讲有笑。

总括:一个午餐有𩠌,有面,有饮品,卖$32都OK~

自选小锅米线配南乳鸡件
自选小锅米线配蒜香鸡翼