2007-08-18
平时去开楼上果间,今日星期五放工试新嘢才想起这间未试过.Last minute 订到张二人台.环境ok,有tealight响台,出面有个露台.Dinner menu有三个course $328 或四个course $368.Menu 冇大惊喜,fusion 意+法.我点了Parma ham and rugula salad,跟海鲜汤,羊扒.及一杯house red wine.D waiters得唔著制服的才懂得落单同推介食物.首先要comment张napkin,系纸餐巾,so cheap.前菜: 好汤: 好但个碗好cute啰,花型...吓死,又难毕汤.面饱冇嚟,要追.嚟到得牛油,又要叫olive oil.面饱: 好House Red Wine: 哔,好难饮,摆低唔想饮.主菜:好甜品:好唔知系full house定系个设计,环境好嘈,好嘈,如果你想同darling谈心请你大声d,要大声个隔离.有大改善才考量去第二次.
D waiters得唔著制服的才懂得落单同推介食物.
前菜: 好
汤: 好但个碗好cute啰,花型...吓死,又难毕汤.
面饱冇嚟,要追.嚟到得牛油,又要叫olive oil.
面饱: 好
House Red Wine: 哔,好难饮,摆低唔想饮.
主菜:好
甜品:好
有大改善才考量去第二次.