2018-06-12 4325 浏览
食环境既餐厅🤫-环境一流 装修有情调 成个感觉好elegant high end 好舒服👍🏻好岩情侣朋友黎庆祝节日😍还有服务态度挺好的~不过食物质素还好呢,没想像中好吃,所以话系食环境🤫-前菜系Garlic butter 竹炭包子,这个好吃garlic butter 忍不住系咁落,包子外脆内软。Lobster Mac n cheese 🧀 其实系芝士龙虾通粉,依个系比较失望既🤭芝士味一啲都唔浓,净系食到好淡好淡既香草芝士味,味道仲差过平时d芝士意粉☹️仲要一上枱系唔热,叫佢加热返先有味少少,但龙虾几好既,新鲜、虾肉弹牙。-另外rib eye steak其实几大块,脂肪位仲比较多,每啖都有肥瘦,口感味道都唔错既,酱汁好食,如果做到外面微微煎焦就好了。钟意佢配蕃薯条😆-法国生蚝海水味重,尚算新鲜,味道不错,系唔够肥美,比较细只🧐-甜品拿破仑有惊喜,吉士软滑甜度适中,酥皮非常松脆,好食😛
食环境既餐厅🤫

不过食物质素还好呢,没想像中好吃,所以话系食环境🤫
前菜系Garlic butter 竹炭包子,这个好吃
garlic butter 忍不住系咁落,包子外脆内软。

Lobster Mac n cheese 🧀

另外rib eye steak
钟意佢配蕃薯条😆
法国生蚝

海水味重,尚算新鲜,味道不错,系唔够肥美,比较细只🧐
甜品拿破仑
有惊喜,吉士软滑甜度适中,酥皮非常松脆,好食😛
2018-06-09
庆祝纪念