2017-05-12 140 浏览
上网见到呢间餐厅好似好靓 特登叫PoohPooh陪我山长水远去乌溪沙试.系乌溪沙A1出口行两步就到 屋子生活系迎海荟 一入到去简直心心眼 因为有落地大玻璃 可惜我系夜晚去 如果唔系 阳光透入黎一定好靓 家具全部都系目架 墙壁上面仲有好多画 例如画左盏灯系书架位置 唔讲以为系真 系文青钟意嘅风格.最印象深刻系餐厅个标志 系笑哈哈咖啡仲有屋仔嘅融合 店主好有心思啊.食物方面我叫左吉列豚扒定食 配抹茶牛奶 总共76蚊 唔知系咪expectation太高 有少许失望 个饭唔系唔好食 有味林紫菜同埋芝麻调味 饭量亦多 猪排属于中等水平 都脆嘅 但系抹茶牛奶我唔推介 味道好淡 绿茶同奶味都无 总而然知 同想像有落差

吉列豚扒定食