2023-03-03
前身John Anthony时黎过一次,当时最钟意就系个环境,装修真系好靓,求其影下相打卡都已经好开心。今次再去,乐见装潢都保留下来,弧形顶,中国风青砖墙等都同以前一样,当然最吸睛既bar台都系到。 今次去点左小笼包,青酱鸡,四色菜蔬配核桃,桂花糕伴鸭件,云吞汤。味道真系好食,水准同以前无乜差别。小笼包皮薄多汁,青酱鸡味道特别,最好食系桂花糕伴鸭件,完全唔觉得油腻,二云吞够热又够浓味。甜品就有豆沙窝饼,荸荠饼。荸荠饼系好出色,连平时唔多食甜品既我都忍唔住食多件。前身John Anthony时黎过一次,当时最钟意就系个环境,装修真系好靓,求其影下相打卡都已经好开心。今次再去,乐见装潢都保留下来,弧形顶,中国风青砖墙等都同以前一样,当然最吸睛既bar台都系到。 今次去点左小笼包,青酱鸡,四色菜蔬配核桃,桂花糕伴鸭件,云吞汤。味道真系好食,水准同以前无乜差别。甜品就有豆沙窝饼,荸荠饼。
味道真系好食,水准同以前无乜差别。
味道真系好食,水准同以前无乜差别。
甜品就有豆沙窝饼,荸荠饼。