2024-01-07
.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.☕️ ℂ𝕙𝕚𝕝𝕝 𝕒𝕥 ℂ𝕠𝕫𝕪 ℂ𝕒𝕗𝕖 @ 🌟 Flow Cafe & Lounge《👽食神大妈食西餐》⠀.💁♀️ 图片展示美食为:Matcha Waffle HKD 88Crispy Buffalo Chicken Wings HKD 68French Fries with Black Truffle Sauce HKD 68Pepperoni Pizza HKD 98Bartender's FLOW HKD 148Espresso HKD 38.👽 朋友仔介绍大妈起正地铁站三分钟脚程开咗间新CAFE,下昼大家一齐去叹吓打下卡。😆 同店员吹水,店员介绍话CAFE名叫FLOW系想比所有嚟到嘅客人感受到一种好CHILL,好随性嘅感觉。.🍷 黎CAFE,饮品就当然系重中之重啦。呢度最正嘅就系可以选择由调酒师发办俾你饮乜嘢,好似抽盲盒咁。呢排冻冻地,佢安排左一杯嘅加左姜嘅热红酒俾我,有少许肉桂味,饮落去好暖胃。酒香扑鼻,滋味浓郁,令人感觉好舒服。.☕️ 另外叫左杯ESPRESSO提神,酸度平衡,好浓郁啊!.🧇 本身呢净系谂住食吓甜品饮杯嘢
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
💁♀️ 图片展示美食为:
Matcha Waffle HKD 88
Pepperoni Pizza HKD 98
Bartender's FLOW HKD 148
Espresso HKD 38
☕️ 另外叫左杯ESPRESSO提神,酸度平衡,好浓郁啊!
🧇 本身呢净系谂住食吓甜品饮杯嘢,所以就叫咗呢个招牌「抹茶窝夫」。窝夫烤得外脆内软,抹茶调味,仲有好AIRY嘅忌廉,好香又顺滑。
🐔 食完个窝夫吹吓水,反而想咬多啲小食 😝 所以呢又叫咗「炸水牛城辣鸡翼」,辣得好惹味呀!鸡翼炸得酥脆,保持多汁。最正仲要系单骨,食得好方便!
🍟 配埋「黑松露酱薯条」,中粗身,上面有CAJUN粉调味,同个黑松露酱系完美嘅配搭,香气浓郁。
🍕 最后再加多个「即焗辣肉肠长薄饼」,薄饼底烤得有质感,上面啲辣肉肠同芝士好浓郁。
😉 响闹市要揾一间布置得好CHILL又好有空间感嘅CAFE真系唔容易,喺呢度就好似都市入边嘅绿洲咁,一路食嘢饮嘢一路吹吓水真系好享受,大家有机会记得试吓。
📍 尖沙咀厚福街12-12A号蓝马商业大厦11楼
📲 +(852)6931-2030