2021-05-08
.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🍖 𝔼𝕩𝕔𝕝𝕦𝕤𝕚𝕧𝕖 𝕄𝕠𝕧𝕚𝕖 𝕋𝕚𝕔𝕜𝕖𝕥𝕤 𝔻𝕖𝕒𝕝 @ 🌟 牛角 《👽食神大妈食烤肉》.🎬 电影《奇迹的烧肉店》听日正式上映,讲述料理人一心为左令客人微笑而尽力将食材变美味嘅心情!贵为烤肉界大哥嘅「牛角」同样本著「感动创造」嘅精神经营,又点会无唔同大家一齐庆祝一番呢?!😇.🌟 即日起至5月23日,全线「牛角」将会食到《奇迹的烧肉店》中嘅4款美食,包括:主角情有独钟嘅童年回忆「烧肉刨冰」 HKD 99牛舌配椰菜丝 HKD 79腹胸肉 HKD 69美国SRF安格斯和牛牛板腱 HKD 88🤤 四款期间限定美食,香嫩可口,性价比高。.🌟 另外仲有食运降临嘅特别优惠:- 大家凭电影票尾(只限实体戏票)可以半价享用「上级牛肋肉椰菜丝配白饭」一客- 会员凡惠顾4款限定餐目,可免费获得《奇迹的烧肉店》电影换票证两张.🥳 希望大家戏里戏外都获得大满足!❤️.📍 全线牛角分店.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.💯 最真实的美食点评 ❤️ 欢迎报料 ❤️.꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂.
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
主角情有独钟嘅童年回忆「烧肉刨冰」 HKD 99
牛舌配椰菜丝 HKD 79
腹胸肉 HKD 69
美国SRF安格斯和牛牛板腱 HKD 88
🤤 四款期间限定美食,香嫩可口,性价比高。
🌟 另外仲有食运降临嘅特别优惠:
🥳 希望大家戏里戏外都获得大满足!❤️