2024-08-06
.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🍽 新开食饭吹水好去处 @ 🌟 GAVI 🌟.💁♀️ 图片展示美食为:日式樱花虾炸豆腐 HKD 77盐烧牛脷串 HKD 48盐烧白鳝串 HKD 48鸡皮串 HKD 15松露野菌带子意大利饭 HKD 158利宾纳荔枝乳酸梳打 HKD 42柚子柠檬碟豆花梳打 HKD 42.👽 如果唔系朋友仔喺区内收工约食饭,真系完全唔知开咗一间空间咁大嘅西餐厅,不论系返工食晏定系夜晚同朋友欢聚都好适合。.👀 餐牌有西式同埋一啲日式小食,先嚟几串串烧试吓啦。叫左盐烧牛脷串、白鳝串、鸡皮串,胜在即刻烧,火候啱啱好,热辣辣上枱,肉质唔错。.🥔 另外呢就叫咗呢一个「日式樱花虾炸豆腐」,大大件嘅每一嚿都,同埋都做到外脆内软,调味几好。.🍄 主菜就系「松露野菌带子意大利饭」,带子算几厚身,意大利饭做得几好,唔会过湿,同埋个汁都几浓。.🍹 主要系约食饭吹水,所以嘢饮一定唔少得。「利宾纳荔枝乳酸梳打」同「柚子柠檬碟豆花梳打」嘅颜色真系冇得顶,好鬼梦幻。个人比较喜欢利宾纳嘅味道,但朋友仔就觉得柚子冇咁甜。.😌 呢间餐厅坐得好舒服,因为真系够晒大。如果要约食饭倾偈可以去试
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
鸡皮串 HKD 15
松露野菌带子意大利饭 HKD 158
利宾纳荔枝乳酸梳打 HKD 42
柚子柠檬碟豆花梳打 HKD 42
😌 呢间餐厅坐得好舒服,因为真系够晒大。如果要约食饭倾偈可以去试吓。
📍 观塘伟业街180号Two Harbour Square 1楼
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
💯 最真实的美食点评 ❤️ 欢迎报料 ❤️