2024-03-05
.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🐔 ᑎOᗰ ᑎOᗰ ᑕᕼIᑕKEᑎ ᗯIᑎG TIᗰE @ 🌟 Wingman 《👽 食神大妈爱食鸡》.💁♀️ 图中展示美食为:Loads O' Birds HKD 398Chicken Wings 24 pcs 🐔- Spicy Garlic- Espresso BBQ- Spicy Buffalo- Caribbean JerkWingman AvoGrilled Halloumi CheeseRose Lemon Spritzer HKD 60Sparkling Cranberry Lime HKD 60.👽 大妈知道个个都知、都去过、都疯狂钟意WINGMAN嘅鸡翼。黎到WINGMAN,当然大部份宝宝都系食鸡翼放题,好似就同大家介绍吓胃口细嘅宝宝可以拣嘅套餐。.🤤 大妈拣咗呢一个「鸡全部都系鸡」套餐,会有24件鸡同埋自选两款小食,鸡翼可以拣4只味呀!.🐔 呢度嘅鸡翼全部外脆内嫩,调味多选择又特别,冲击味蕾,食得过瘾又好味!大妈最钟意佢嘅「水牛城酱味」,最特别系加上一大堆巴马臣芝士脆片。另外店员推介嘅每月限定款式「香辣蒜蓉味」都
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
- Caribbean Jerk
Wingman Avo
Grilled Halloumi Cheese
Rose Lemon Spritzer HKD 60
🐔 呢度嘅鸡翼全部外脆内嫩,调味多选择又特别,冲击味蕾,食得过瘾又好味!大妈最钟意佢嘅「水牛城酱味」,最特别系加上一大堆巴马臣芝士脆片。另外店员推介嘅每月限定款式「香辣蒜蓉味」都好惹味!
🧀 小食拣左「烤百里香哈罗米芝士」,上面仲额外加上石榴、再用薄荷叶用蕃茄调味,好饱肚又惹味。
🥑 另一款拣左「火炙牛油果」,一整个肥大嘅烧牛油果,加上豉油同新鲜青柠,健康又好味。
🥤 咁惹味嘅嘢食,当然要饮埋「玫瑰柠檬有汽梳打」同埋「蔓越莓青柠梳打」啦!前者用玫瑰浆、柠檬、有汽水调配;后者用蔓越莓汁、青柠、薄荷、同梳打水制成。两款都超级清爽,系食惹味鸡翼嘅最好拍档!
😎 夜晚呢度基本上一定爆棚,大家可以学大妈咁趁晏昼嚟同朋友仔吹水聚会呀!
📍 中环阁麟街37-43号祥兴商业大厦6楼
☎️ +(852)9607-5500