.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🌟 同区街坊都赞好嘅日式餐厅 @ 🌟 九町屋 🌟.💁‍♀️ 图片展示美食为:牛肉小火锅 HKD 98香煎牛板腱定食 HKD 88九町屋咖啡百香果绿茶.👽 好钟意起天后揾食,因为有好多用心经营嘅个体户,丰俭由人。经过呢间门口有可爱狸猫嘅日式餐厅被吸引了。一睇餐牌,定价非常大众化,晚市有特惠套餐,一人便当、小火锅、等等,好抵食!.🥘 刚好而家天气开始凉,食个小火锅暖笠笠。叫左「牛肉小火锅」,拣配豆乳鸡汤底。上枱净系望已经觉得好满足,肉肉份量绝对够,仲要唔系薄切切透光𠮶种,呢个价钱,太良心了吧。.🐟 另一款就拣左「香煎牛板腱定食」,又系良心出品,牛肉厚身大份,咬落无筋唔韧,烧汁好味唔口渴。最正系仲跟埋前菜、汤同饭!.🥤 仲有嘢饮!「九町屋咖啡」同「百香果绿茶」系大杯装架,前者奶味重,后者唔会过甜,坚良心呀。.🌟 呢间装修到好有日本FEEL,坐得仲好舒服,嘢食亦都好味性价比又高,期间见到好多外卖,睇嚟附近啲居民都好钟意帮衬,绝对值得支持呀!.⠀📍 天后水星街17号山河大厦地下A号舖.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.💯 最真
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
🌟 同区街坊都赞好嘅日式餐厅 @ 🌟 九町屋 🌟