.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🔥 P̾r̾e̾m̾i̾u̾m̾ K̾o̾r̾e̾a̾n̾ B̾B̾Q̾ @ 🌟 南대门BBQ 《👽食神大妈食烤肉》.💁‍♀️ 图片展示美食为:牛肉拼盘A HKD 560🐂- 牛肉眼- 牛肪骨肉- 肩胛肉- 板腱肉- 泡菜汤水冷面 HKD 90 🍜提子汁 HKD 20 🍇香梨汁 HKD 20 🍐.👀 识咗呢度嘅老板好多年,有七间分店嘅佢,经常会落舖头亲力亲为,实在佩服佢嘅毅力同专业。所以大妈经常会翻兜佢呢几间位于韩国街嘅餐厅,今次就又返嚟食韩烧啦!🤩.😋 一如以往,前菜款款经典、美味!唔会因为任添就求其渣流滩:泡菜、沙律、刀豆、白萝卜、薯仔,款款都好味、新鲜、爽口!但大妈觉得净系一份已经好饱,因为份量十足架,所以唔需要添加啦哈哈 😆.🐂 主菜就当然要叫呢度嘅牛牛拼盘啦!其实拼盘B都好好味,但系拼盘A系冇腌过嘅,所以比较钟意食原味嘅就一定要拣A。牛牛全部都油花均匀,无筋嫩滑,仲可以一次过试晒不同部位。净系呢件大过手掌嘅牛肉眼扒已经值回票价,咁大个拼盘都只系呢个价钱,可见老板咁多年来都仍然系良心收费。😍.🍲 个拼盘最超值嘅地方,就系除咗牛牛之外,仲跟一个泡菜汤!非常之惹
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
水冷面 HKD 90 🍜
提子汁 HKD 20 🍇
香梨汁 HKD 20 🍐

牛肉拼盘A

🍲 个拼盘最超值嘅地方,就系除咗牛牛之外,仲跟一个泡菜汤!非常之惹味,仲要有非常之索汤嘅豆腐,超级地道!

泡菜汤

🍜 肉类以外,就当然唔少得我最爱嘅淀粉质啦!咁热嘅天气,「水冷面」绝对系必点!好大碗!同肉类穿插咁食特别消油腻!完全唔会觉得济,反而超满足!

水冷面

😌 一路食嘅时候仲可以一路叹韩国入口「提子汁」同「香梨汁」,既开胃,又同烧烤特别配合,绝对系PERFECT MATCH!💕
😇 呢度环境好舒服,坐得唔会迫夹,同埋所有员工都好有礼貌㗎。特别今次要赞下其中一位天使员工,叫做Punnima,佢好殷勤招待客人架,希望老板见到我呢位熟客仔对佢嘅赞赏啦 😆

📍 尖沙咀金巴利道65-67号太平洋大厦地下2号舖
☎️ +(852)2723-7399