2024-03-16
.‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️.🌶️ T̾a̾s̾t̾e̾ ̾o̾f̾ ̾T̾h̾a̾i̾ ̾i̾n̾ ̾E̾v̾e̾r̾y̾ ̾B̾i̾t̾e̾ @ 🌟 Siam 28《👽食神大妈食泰国菜》.💁♀️ 图片展示美食为:Minced Roast Duck Salad HKD 79Beef Brisket Massaman Curry with Roti HKD 119Crab Meat Fried Rice HKD 119Mango with Pan Fried Sticky Rice HKD 89Thai Iced Milk Tea HKD 58Longan Iced Tea HKD 48.👽 朋友仔约大妈黎呢间人气泰菜餐厅食晚饭,好彩佢有订位,全场爆满呀。.🥗 店员推介「烧鸭松沙律」,好足料嘅鸭松,辣得好惹味,有大量蔬菜好健康。.🥘 食完辣辣嘅鸭𩠌沙律,一于叫一个甜甜地嘅「马沙文咖哩牛腩。牛腩全部大大嚿,最正系配埋薄饼,点咖哩一齐食超满足!🦀 朋友仔系饭桶,所以叫咗个「蟹肉炒饭」。好惊喜嘅地方系,竟然跟一大只炸软壳蟹!炸得好脆,饭好香口。.🥭 食泰国嘢甜品一定要叫个「芒果煎糯米饭」先算完满。呢度呢款好特别,由一片片煎
‼️❤️ 记得CLICK我PROFILE关注我呀 ❤️‼️
💁♀️ 图片展示美食为:
Crab Meat Fried Rice HKD 119
Thai Iced Milk Tea HKD 58
Longan Iced Tea HKD 48
🥭 食泰国嘢甜品一定要叫个「芒果煎糯米饭」先算完满。呢度呢款好特别,由一片片煎糯米组成,配埋一大份芒果好清甜。
🍹 嘢饮叫左「龙眼冰茶」同「泰式冻奶茶」。前者有超多粒龙眼,仲要系用片糖所以唔会过甜。后者就泰式经典,非常浓郁!
🙆♀️ 呢间餐厅餐牌好多选择,价钱亦合理。晚市超级多人,如果唔想排队记得要订位喔。
📍 铜锣湾轩尼诗道525号澳门逸园中心28楼
📲 +(852)3421-0472